Ludo Goossens

Ludo Goossens is de nestor van onze groep, hij rondt momenteel een succesvolle carrière in het bedrijfsleven af en stelt zijn jarenlange ervaring ter beschikking om burgerlijke en handelsgeschillen te bemiddelen.

Na een opleiding richting onderwijs, bouwde hij samen met zijn broers het familiebedrijf uit tot een Europese hoofdrolspeler die internationale achting genoot. Na verkoop van deze onderneming aan een buitenlandse groep, leidde hij nog vele jaren de Belgische afdeling van dit concern. Daarnaast ontwikkelde hij, met partners, nieuwe activiteiten op domein van software, voedselveiligheid, snackvoeding, mode en immobiliën. Deze ervaringen vulde hij aan met talrijke opleidingen en trainingen in deze domeinen en op het gebied van algemeen management (communicatie, coaching, programmatie, balansanalyse, enz). Hij geeft momenteel freelance communicatie training aan de KHLim en is als lekenrechter actief bij de Rechtbank van Koophandel in Antwerpen.

Ludo is een geboren verzoener, zijn rustige uitstraling en rijpe ervaring nodigen anderen uit tot compromissen en dragen bij tot het bereiken van onmogelijk geachte akkoorden, waarin alle partijen zich kunnen vinden.